Min viktresa!

torsdag 23 februari 2012

Människor som har haft fel av Kalle Lind

En underbar bok, precis som hans tidigare böcker, vill du ha ett gott skratt så tveka inte att läsa denna. Den piggar upp när du kanske har en trist eller deppig dag!

En bok om människor journalister, jurister, andliga coacher som sagt fel, hört fel, tyckt fel, antagit fel eller bara varit fel, som fått saker om bakfoten och spått i fel kaffesump, som varit ute och cyklat käpp­rätt mot Häcklefjäll, på vägen mot fanders, utan lyse och reflex.

Med "Människor som har haft fel" avslutar Kalle Lind sin trilogi om människor som ställt till det för sig själva och andra. Liksom i "Människor det varit synd om" och "Människor som gått till överdrift" har han här plockat fram det dummaste och det dammigaste ur arkiven. Här får vi detaljerna om migrationsministern som tolkade ett långfinger som en klapp på axeln, parti­ledaren som uppmanade en död kollega att rösta på honom och propagandaministern som inte kunde skilja Israel från Krypton. Vi läser om tobaksbolagen som förberedde sig på att börja sälja hasch och läkaren som skrev ut tobak som medicin.

Adlibris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar