Min viktresa!

lördag 19 oktober 2013

Tävling!

Japp, nu kommer ytterligare en tävling hos mig där du kan vinna en bok.
Jag har fått detta som recensionsexemplar så det är stämplat det högst upp (se bild).
Hoppas dock att det inte gör nått utan att många passar på att tävla.
Boken är "Var blev du av Bernadette" och är skriven av Maria Semple som även har skrivit manus till tv-serier som Ellen, Saturday Night Live mfl.

Så här står det på Adlibris hemsida om boken:

Var blev du av Bernadette är en modern samtidsroman om äktenskap och familjeliv som direkt blev en bästsäljare i USA. Var blev du av Bernadette är manusförfattaren Maria Semples debutroman.
Roligt, rappt, gripande.

Bernadette Fox är ökänd. Hon är en revolutionerande arkitekt som helt har slutat skapa. Hon är ett hot och en plåga för andra mammor i Seattle. Hon är hustru till datageniet Elgie Branch. Men för sin 15-åriga dotter Bee är hon inte bara mamma utan också bästa vän.
När Bernadette plötsligt försvinner sammanställer Bee brev, e-postmeddelanden, officiella dokument, rektorsrapporter, hemlig korrespondens, läkarjournaler och FBI-handlingar för att hitta sin mor.
Det blir till en fantastiskt rolig och gripande roman om missriktad genialitet och om relationen mellan en mor och en dotter i en absurd värld.
Var blev du av, Bernadette? gjorde omedelbar succé när den publicerades i USA, boken fick strålande recensioner och klättrade direkt upp på topplistorna.
Maria Semples bakgrund som manusförfattare till banbrytande tv-serier som Galen i dig och Arrested Development märks tydligt i den dråpliga, drastiska och rappa stil som genomsyrar debutromanen. 

Tävlingen avslutas söndagen den 27/10 klockan 18:00. Lämna en kommentar på detta blogginlägg för att vara med och tävla!
Lycka till!
//Åsa
 PS: Jag har läst den och tycker den är bra, 3,5 Å av 5 möjliga.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar