Min viktresa!

lördag 27 april 2013

Lyssnar på just nu!

Lyssnar på denna när jag pendlar mellan Motala och Vadstena!
Intressant och så men ingen WOW-upplevelse!

Beskrivning:
En av rockvärldens smartaste och mest vältaliga personligheter, Guns N Roses basist Duff McKagan, tar läsarna med på en skakande resa till det mörka hjärtat i ett av rockhistoriens största och mest ökända band.

Tjugo år gammal flyttade Duff McKagan från Seattle till Los Angeles, främst för att komma ifrån en tillvaro där många av hans närmaste vänner gått bort sig i heroinmissbruk. I L.A. svarade han på en annons från någon som hette Slash, som sökte en basist. Strax därefter föddes Guns N Roses, ett band som skulle komma att sälja mer än 100 miljoner skivor världen över.

I It´s so easy (och andra lögner) berättar Duff om bandets osannolika resa: från de nästintill hemlösa åren då de genomförde spelningar i utbyte mot gratis öl, till de monumentala succéer som förvandlade dem till världens största rockband. Men framgångarna hade en mörk baksida. Skandaler, upplopp och interna strider följde bandet världen runt, och Duff gick ner sig i ett skenande missbruk som till slut var nära att kosta honom livet.

Det här är berättelsen om den resan, och om vägen tillbaka till livet. Det är en berättelse om sex, droger och rock n roll. Och väldigt mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar