Min viktresa!

måndag 22 april 2013

Läser just nu!

Just nu läser jag Anna Wahlgrens bok "Sanning eller konsekvens" som är ett svar på hennes dotter Felicia Feldts bok "Felicia försvann" som kom ut för drygt ett år sen.
Jag kan förstå Anna Wahlgren om hon vill "rentvå" eller förklara sig mot Felicia Feldts "sanning" om sin uppväxt men att göra detta offentligt det tycker jag bara är vidrigt.
Vem vinner på det?
Den som smutskastar bäst?
Tänk på övriga familjemedlemmar!
Man måste ju också tänka på att alla inblandade har sina egna sanningar och upplevelser och vad som är sant och inte vet bara de inblandade, INGA ANDRA!

Beskrivning:
"Jag har skrivit en bok som är ledsen och trött, men också heligt förbannad. Jag har gråtit floder sedan jag fick detta spjut av hat i hjärtat, mammahjärtat, det mest ömtåliga, men jag berättar allt.

Sedan får folk tycka vad de vill, det kan jag inte påverka, men jag kan balansera."

/ Anna Wahlgren


Här nedan kommer mer information om Felicia Feldt bok:


Beskrivning:
En sak ska du ha klart för dig. Att här vill jag inte se några sura miner. Jag vill se en glad flicka. Har du förstått?

Och visst, jag förstår. Jag har fått en hårt åtstramande fläta av mamma och en tillrättavisning. Men i hemlighet har hon fått något tillbaka. Och det vet hon inte om.

Felicia är nummer tre, sen blev de nio, fast en bror dog. Ändå en flock. Papporna blev fyra. Men bara en mamma. Världens bästa mamma? Expert på barnuppfostran i alla fall, om hon får säga det själv. Och Felicia försvann, men ingen kunde säga hur.

En skildring av en barndom och de spår den har satt i den vuxna kvinnan.
Det är upp till varje läsare att tro på den ena eller andra eller bara göra som jag....skumma genom böckerna och glömma dom nästa dag!

//Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar