Min viktresa!

lördag 8 december 2012

Förstår mig inte på läkare!


Ja, veckorna rullar på och går fort. Det är lite turbulent på jobbet men det fixar sig alltid i slutänden ;)

Jag har återigen kommit ner till sextio-talet, vägde 69,8 kg igår morse och det är ju ett tag sen sist.
Jag mår perfekt och har äntligen landat i mig själv och min nya relation.

Jan och jag firar 9-månaders förlovningsdag idag och det ska vi fira genom att gå till en Kinarestaurang och äta lite gott.
För några veckor sen var det ju 2 år sen jag gjorde min GBP och jag fick då papper om att ta blodprov och att boka ett läkarbesök.
Jag kontaktade min läkare och han har nu lagt en beställning på blodproven MEN jag får inte komma dit på läkarbesök.... Jag fick detta svar från min vårdcentral:

"Vi tyvärr inte har någon som helst möjlighet att träffa alla på återbesök, vilket ju efterfrågas från opererande enhet, vi kallar i princip inga patienter på kroniska kontroller av några sjukdomar förutom diabetes sen många år. Självklart får du höra av dig om du på något sätt inte mår bra."


Jaha tänker jag nu, Vrinnevi vill veta min status, bla blodprov, vilka tabletter jag äter, mitt bukomfång, om jag opererats sen min GBP, om jag haft komplikationer, , om jag går på behandling för bla depression och diarré, längd, vikt, blodtryck osv osv... Kul det känns att bli nekad att träffa läkaren för att göra Vrinnevi nöjda..
Jaja, jag ska ringa Vrinnevi på måndag och se vad de säger, jag tänkte ta blodproven på onsdag.

Nu ska jag återgå till kaffet och TV:n.

Ha de gott!
Kram
//Åsa

1 kommentar:

 1. Wow vilken resa du har gjort ..76 kg..DU har tappat mer än hela dig själv idag..woow..vilken känsla i kroppen det måste vara
  Jag är djupt imponerad av dig ska du veta
  Och jag har inte heller varit på någon 2 års ontroll kom jag på nu..det var 10 nov så jag kanske måste ringa och fråga om de vill ha några prover..haha
  DÅLIGT av dem att inte vilja se oss....
  Ha en skön helg
  kramiz

  SvaraRadera