3/1
10:00 Havregrynsgröt 1 dl, mellanmjölk 0,5 dl + alla tabletter
12:30 Proteinbar 1/2 (inte bra men smidigt)
15:00 Kotlett 1/2, kokt potatis 0,5 dl, 0,5 dl kokta gröna ärtor + sås gjord på Kelda mini 4%
17:30 En mjuk macka (Fazer Aktiv Råg sockerarter 3,5g och kostfibrer 9g) med 2 skivor basturökt kotlett & 2 smala skivor leverpastej mild på.
20:00 En biff gjord på blandfärs med morötter/äpple/lök i (recept hittat här på viktop), 0,5 dl kokt potatis och en klick creme fraiche light.
22:30 1,5 dl lättfil med 1/2 äpple.
Bilden är på middagen med biff.
Personligen tycker jag att denna dag ser superbra ut med lite reservation för proteinbaren.
Jag tycker det är roligt att laga mat nu och testa nya rätter, jag har innan open aldrig gillat att laga mat!
Kram
//Åsa


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar