Min viktresa!

måndag 14 november 2011

Ilska, förbannad, ledsen och uppgivenhet!

Detta kommer bli ett inlägg där jag spyr galla på vissa människor, jag tvingar INGEN att läsa!

Som så många redan vet så håller Teddy och jag på att separera, något som har varit på gång några månader. Det jag blir så jävla ledsen över är att så många tycker att allt är MITT fel bara för att det är jag som tagit steget att lämna honom. ALLT är MITT fel och det är jag som är boven i det hela....men hallå "it takes two to tango" och NEJ det finns ingen annan för någon av oss!

VAD som hänt vet BARA Teddy och jag men helt plötsligt är det så jävla lätt att slänga all skit på mig för att jag råkar vara den starka i detta! Jag har personer på både min sida och Teddys sida som inte pratar med mig längre och visst dom kan jag vara utan men jag blir så ledsen när jag ser hur ledsen Teddy blir när folk snackar skit om mig till honom.
Teddy kommer ALLTID vara välkommen till mina släktingar!
INGEN vet sanningen mer än Teddy och jag! och det är klart att jag inte är oberörd, dels är jag väldigt ledsen för att mina känslor är mindre men jag blir ju också ledsen av att se Teddy ledsen. JA, även jag har känslor! JA, jag gråter också ofta!

Jag vill INTE att det ska ta slut mellan oss, jag vill inte lämna honom men när inte känslorna finns där längre....
Teddy är fortfarande min bästa vän och jag vill att han ska förbli en stor del i mitt liv, hur stor vet jag dock inte än. Teddy har själv sagt att det ska bli skönt att bo ensam även om han just nu har starkare känslor för mig än vad jag har för honom.

DET ÄR INTE SÅ JÄVLA LÄTT FÖR MIG HELLER, FATTA DET!