Min viktresa!

måndag 14 november 2011

Ilska, förbannad, ledsen och uppgivenhet!

Detta kommer bli ett inlägg där jag spyr galla på vissa människor, jag tvingar INGEN att läsa!

Som så många redan vet så håller Teddy och jag på att separera, något som har varit på gång några månader. Det jag blir så jävla ledsen över är att så många tycker att allt är MITT fel bara för att det är jag som tagit steget att lämna honom. ALLT är MITT fel och det är jag som är boven i det hela....men hallå "it takes two to tango" och NEJ det finns ingen annan för någon av oss!

VAD som hänt vet BARA Teddy och jag men helt plötsligt är det så jävla lätt att slänga all skit på mig för att jag råkar vara den starka i detta! Jag har personer på både min sida och Teddys sida som inte pratar med mig längre och visst dom kan jag vara utan men jag blir så ledsen när jag ser hur ledsen Teddy blir när folk snackar skit om mig till honom.
Teddy kommer ALLTID vara välkommen till mina släktingar!
INGEN vet sanningen mer än Teddy och jag! och det är klart att jag inte är oberörd, dels är jag väldigt ledsen för att mina känslor är mindre men jag blir ju också ledsen av att se Teddy ledsen. JA, även jag har känslor! JA, jag gråter också ofta!

Jag vill INTE att det ska ta slut mellan oss, jag vill inte lämna honom men när inte känslorna finns där längre....
Teddy är fortfarande min bästa vän och jag vill att han ska förbli en stor del i mitt liv, hur stor vet jag dock inte än. Teddy har själv sagt att det ska bli skönt att bo ensam även om han just nu har starkare känslor för mig än vad jag har för honom.

DET ÄR INTE SÅ JÄVLA LÄTT FÖR MIG HELLER, FATTA DET!

8 kommentarer:

 1. Finns alltid folk som måste tycka och tänka om allt..
  Det viktigaste är att du känner att du gör rätt. Att leva sitt liv efter vad andra tycker och tänker funkar aldrig.
  Sänder en varm kram och hopp om att det hela ska lösa sig till det bästa för dig och Teddy (även om jag aldrig träffat han själv)
  mvh

  SvaraRadera
 2. Skickar en hård kram och en stor dos av tåla mod till er båda, Kramen behövs för tröst och visar på medkänskla för det svåra ni står ända upp till örornen i... och tålamodet är till för att stå ut med alla besserwissar, som tror de har något att göra med allt...

  JAG skriver till er båda för det är aldrig lätt att bryta upp från ett förhållande vare sig man är den som lämnar eller blir lämnad...

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!!
  Krävs mycket mod för att våga vara så ärliga som du o Teddy är mot varandra!!
  Bara det att ni ännu är änner borde väl räcka som svar till alla som haar åsikter. Kram till er båda!!
  Kärstin.

  SvaraRadera
 4. så skönt att höra att det finns så många goa människor som verkligen bryr sig på rätt sätt... tack och kram

  SvaraRadera
 5. Tänk att människor måste hitta en bov jämt..Varför då??
  Varför kan inte människor vara stöttade i andra tråkigheter??
  Varför måste det alltid vara så att den ena har träffat en annan osv...bla bla...
  Jag förstår att du sätter ner foten för detta är inte någon annars problem förutom din och Teddys..det ni båda behöver är STÖD från alla runt omkring er för att ta er igenom detta. Jag minns när jag var den som tog tag i separationen från mina stora barns pappa...Jag ville separera innan vi skulle hata varandra...min bästa vän som han är faktiskt än i dag.
  Jag hade turen att vi fick stöd för jag kände mig misslyckande som inte hade fixat kärnfamiljen..Var så ledsen för det.
  Sänder kramizar till er båda

  SvaraRadera
 6. Det är väl ingen annan än ni två som vet vad som händer mellan er och vad som är det bästa för er just nu! Jag håller tummarna för att den närmaste tiden inte ska vara jobbigare än den behöver vara, och jag är säker på att allt kommer att lösa sig till det bästa så småningom - oavsett vad det innebär. Massa kramar till er båda två!

  SvaraRadera
 7. Många kramar från mig till er båda!
  Vet hur det är när man får på sig att det är "ens" fel..inte kul att bli syndabock..men huvudsaken är att Ni vet! Det är ert liv o era känslor! Glöm aldrig det! <3
  kram

  SvaraRadera